Home
Het bedrijf
Stenen
Natuursteen
Gebakken
De voegen
Werkwijze
Projecten
Contact
Links
De Stratenmakerij
Geert Lensink | Kattenbrink 9c | 7055 AR Heelweg
Tel: 0315-242343 | Fax: 0315-242680 | info@destratenmakerij.nl
Werkwijze
U als opdrachtgever kiest zelf de leverancier van de stenen en krijgt rechtstreeks van de leverancier de rekening waardoor u de scherpst mogelijke prijs betaalt. Natuurlijk ben ik van harte bereid om met u als opdrachtgever mee te denken over alles wat te maken heeft met uw opdracht. Bijvoorbeeld; welke steensoort, welk legverband, welke randopsluiting, afvoer regenwater etc.


Van mij krijgt u een vrijblijvende offerte over het “maakloon” of, wanneer er op basis van nacalculatie gewerkt wordt, een prijsindicatie. Mijn uurloon bedraagt € 45,- incl. b.t.w. Kleine machines zoals een trilplaat (slagkracht 2000 kg) en een steenknipper zijn hierbij inbegrepen. Het eventueel door mij uit te voeren grondverzet en het aanbrengen van een funderingslaag wordt altijd op basis van nacalculatie gedaan.

Indien gewenst geef ik tot 3 jaar garantie op verzakkingen. Wel moet hiervoor de ondergrond op de juiste manier zijn opgebouwd.

De gebakken stenen worden bijna altijd in een zandbed gestraat. De natuurstenen worden altijd gestraat in gestabiliseerd zand of dolomietzand; dit om de stenen goed te fixeren.   
 
 

copyright 2008 De Startenmakerij